Дизайн на живота и работата през призмата на личните ценности

WEBINAR 

4 декември, 16.00 ч. до 17.00 ч.

Дизайн на живота и работата през призмата на личните ценности

WEBINAR 

4 декември, 16.00 ч. до 17.00 ч.

 Към края сме на една предизвикателна година, изпълнена със събития, които отекват в съзнанието ни с едни от най-трудните въпроси...Как да удържа на бурята? Как да се съхраня? Какво наистина има смисъл, какво е важно за мен? Какво е нужно да си отиде и какво да бъде трансформирано? За какво се отваря пространство, как да използвам това пространство? Мога ли да изградя удовлетворяващ живот и работа, в унисон с ценностите ми и следата, която искам да оставя след себе си?   

 В последната за тази година среща на Alive@Work общността, фасилитирана от People Portal, решихме да отделим внимание, именно на ALIVE частта и да ви поканим да влезете в ролята на дизайнери на собствения си живот и работа - такива че те да ви носят живец (радост), смисъл и нестихваща енергия за движение напред.

В отворената среща на Alive@Work общността на 04-ти декември ще можете да:

  • Изследвате своите лични ценности по методологията на Ричард Барет
  • Разберете как вашите ценностите влияят на вашите действия и решения (на съзнателно и подсъзнателно ниво
  • Рефлектирате върху изминалата година и какво е важно за вас момента, в работен и личен аспект
  • Вземете идеи и инструменти, които да ви помогнат да се задействате и създаде визия за 2021, която е в унисон с вашите ценности и нужди

Регистрация:

Събитието е безплатно, но изисква:

  • Предварителна регистрация на тук.
  • Предварително включване в Alive@Work общността тук.
    (Дори и да не сте били членове на общността, можете да се включите сега в групата)

Твоите Ментори

Модератор и фасилитатор на уъркшопа е Мария Падалски.

Мария е сертфициран консултант в областта на личностната и организационна трансформация към Barrett Values Center, сертифициран NLP мастър практик и Aligned Action International коуч.

Мария Падалски и Ангелина Пенкова основават People Portal след като и двете натрупват солиден опит в корпоративния свят. Основната им цел е да изследват и създадат инструменти, обучения и методи, които да допринасят за това времето прекарано в работа да бъде пълноценно и да носи удовлетворение и смисъл за служителите, организациите, и обществото ни. 

Допълнителен уъркшоп

 При желание да продължите работата по дизайна на вашата работна и лична визия, можете да се включите във втората среща- уъркшоп.  
19 декември 2020 (събота)
6 часа, разпределени в две сесии: 10.00 - 12.00 ч.  и 14.00 - 18.00 ч.