Изграждане на устойчива култура на обратна връзка в организациите

Уебинар

28 май, петък, 16.00-17.15 ч.


Изграждане на устойчива култура на обратна връзка в организациите

Уебинар

28 май, петък, 16.00-17.15 ч.


Как да изградим организационна култура, която насърчава обратната връзка?

 Обратната връзка е ключов механизъм за развитието на хората в организациите. С разрастването и съзряването си, всяка организация търси начин, по който да въведе тази практика. 

Често обаче усилията по изграждането на този процес не водят до желаните резултати - процесът става формалност, не се случва истинско учене, не се наблюдава подобрение в представянето на хората, а понякога културата и средата се влошават. 


 По време на майската среща на Alive@Work общността ще говорим за това как можем да изградим устойчива култура на обратна връзка и кои са елементите и механизмите на организационната култура, които е важно да управляваме, за да създадем трайна, положителна промяна в желаната от нас посока. 

Присъединете се към тази среща и се запознайте с различни подходи, с които можем да превърнем даването и получаването на обратна връзка в органичен и търсен процес. 

В тази уебинарна среща ще разгледаме следните ключови аспекти: 

  • Как да изберем модел на обратна връзка, който да съответства на нашето организационното ниво на развитие, идентичност и ценности;
  • Защо и как да работим с вече установени, нефункционални вярвания и разбирания за обратната връзка; 
  • Коя е историята, която се разказва за обратната връзка в нашата организация? Коя искаме да бъде;
  • Как да изградим нови принципи и ритуали, свързани с процеса на обратна връзка;
  • Как да интегрираме концепцията ни за обратна връзка във всяка точка от  преживяването на служителите - от подбора до напускането. 

Водещ на уебинара е Мария Падалски.

 Мария Падалски е сертфициран консултант в областта на личностната и организационна трансформация към Barrett Values Center, сертифициран NLP мастър практик и Aligned Action International коуч. Мария има над 15 години опит на различни ръководни позиции в сферата на маркетинг, бизнес развитие и HR. 

През 2018, заедно с Ангелина Пенкова, създават People Portal, където ги обединява идеята, че времето прекарано в работа може да бъде пълноценно и да носи удовлетворение и смисъл, както за служителите, така и за организациите, и за обществото ни. Те подкрепят компании, които се стремят към устойчив успех, изграждайки здрава и работеща култура.

Регистрация и материали 

  •  Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.
  • Каним всички участници в срещата предварително да се присъединят към Alive@Work групата в LinkedIn, където ще бъдат споделяни материали преди и след събитието. 
  • Събитието има лекционна и интерактивна част, включваща взаимодействие с групата. За целта ви молим да влезете в срещата с включени камери и нагласа да се запознаете с участниците. 

 По време на тази среща само ще щрихираме различни модели за даване на обратна връзка.

Фокусът на уебинара е как да подходим към избора на правилния за нашата организация модел и как успешно да го интегрираме в работния ни живот, като използваме елементите и силата на организационната култура.